Houtconstructies

Houten constructies voor aannemers

 

Specialist in houten constructies

Gaat u als aannemer een schuur of ander bijgebouw van hout realiseren? Dan kunt u het vervaardigen van de houten constructie aan ons uitbesteden. Goed voor u om te weten: wij zijn daarin gespecialiseerd. Met onze machines kunnen we hout tot 40×40 cm moeiteloos schaven en bewerken. En wat zeker zo belangrijk is: we weten alles van authentieke constructies. We vervaardigen deze met de juiste constructieve eigenschappen, op authentieke wijze (pen-en-gatverbindingen).

 

Uw partner en toeleveranciers

Door samen te werken met Donker Houtbouw, maakt u het zichzelf gemakkelijk. U kunt uw klant de beste oplossing bieden. U blijft zijn aanspreekpunt en u draagt zorg voor de bouw en afwerking conform afspraak. Wij zorgen dat u dat ook nog eens heel efficiënt doet. We leveren de complete dragende houten constructie als prefab bouwdelen aan. Een bouwpakket dat u slechts hoeft te monteren op het fundament. Daarna kunt u het gebouw meteen wind- en waterdicht afwerken.

 

Voor elk houten gebouw

We hebben ervaring met de houten constructies voor gebouwen in allerlei maten. We kunnen de constructie voor u ontwerpen en uitrekenen, of – als u dat zelf doet – alleen voor de productie zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met ons!