Over Donker Houtbouw uit Harskamp

Het is de passie voor hout die ons drijft

De vaklieden van Donker Houtbouw zijn vakmannen ten voeten uit. En als houtbouwers gaan we voor een duurzaam eindresultaat. Wij leggen de lat hoog. Want wat ziet u precies als u uw tuinkamer, terrasoverkapping, kapschuur, veranda of tuinberging goed bekijkt? Wat zal uw familie, vrienden en buren opvallen?

Sinds 2004

Als sinds 2004 bouwt Donker Houtbouw, onder leiding van Gerben Donker, met enthousiasme aan gevarieerde projecten in heel Nederland. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een prachtige groei gemaakt. Inmiddels werken wij met zes vaste werkkrachten in de werkplaats en op locatie.  Onze eigen tekenaar zorgt daarnaast voor de mooiste ontwerpen.

Zo denken wij als houtbouwers

Bij Donker Houtbouw willen we net zo trots zijn op uw buitenverblijf als u. Alles moet kloppen. Het ontwerp, de verhoudingen, de afwerking. De houtsoort, de detaillering, de constructie. Het comfort, de luxe van licht, verwarming of een sfeervolle afwerking. En daarom leggen wij de lat hoog, heel hoog en bij elk project opnieuw. Of we nu een grote kapschuur bouwen of een compacte tuinberging. Daardoor trekken we al jaren klanten die niet alleen kiezen voor uitstraling, want duurzaamheid is net zo belangrijk.

Eén team vakmannen dat de klus samen klaart

We werken al jarenlang met een relatief klein en toegewijd team. Zo worden de eerste lijnen met Gerben Donker of onze ontwerper Henk-Jan op papier gezet en wordt de verkoop met Gerben besloten. Hij begeleidt uw project ook van A tot Z. Het team dat uw buitenverblijf bouwt, voert vaak ook het grondwerk, straatwerk, installatie- of loodgieterswerk uit. Dat praat makkelijker voor u, werkt sneller en levert het beste resultaat op. Zoals ontworpen. Liefst nog mooier.

Mooie projecten in heel Nederland

Vanuit het Gelderse, landelijk gelegen Harskamp plaatsen wij houten gebouwen door heel Nederland. Lees meer over onze werkwijze. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We laten ons graag door u uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking! Bel Gerben Donker (06 512 20 038) of stuur een mail naar info@donkerhoutbouw.nl.