Veranda met openhaard

De openhaard of buitenkachel

Onder een veranda kunt u veel dagen in het jaar heerlijk genieten van de buitenlucht. Maar het kan nog beter. Wij bouwen veranda’s met een openhaard of andere verwarming. Is het een beetje kil buiten? Daalt de temperatuur? Gooi nog een extra blok hout in de openhaard of buitenkachel en schenk nog een glas wijn in. U zult ontdekken hoeveel meer plezier u van uw veranda krijgt als u over verwarming beschikt.

Gasheater of elektrische verwarming

De veranda met openhaard is voor veel mensen een ideaalbeeld. Het is bijna romantisch: terwijl het donker invalt, laat u het houtvuur oplaaien. Maar misschien past het vuurtje stoken helemaal niet bij u en kiest u voor gemak. In dat geval kunnen we uw openhaard ook voorzien van een gasheater. Deze sluiten we aan op uw gasleiding, zodat u niet met gastanks hoeft te slepen.

Bent u vaak kortere tijd buiten of verwacht u de verwarming niet vaak te gebruiken? In dat geval kan elektrische verwarming een uitstekende oplossing zijn. Deze geeft snel zijn warmte af en is gemakkelijk in- en uit te schakelen. We vertellen u draag graag meer over, zodat u een goede keuze kunt maken.