Glaspuien en windvaste screens

Geen last meer van een fris windje

Alles kan kloppen. Het is een mooie dag, de temperatuur is goed en u besluit onder uw veranda te gaan zitten. Het enige dat minder comfortabel voelt, is de wind. Een frisse bries bezorgt u voortdurend een lichte huivering. En dat is niet prettig. De oplossing? Laat Donker Houtbouw uw veranda meteen voorzien van een wand. Dat kan natuurlijk een houten wand zijn. Maar u wilt het gevoel behouden dat u buiten zit. Een betere oplossing is daarom een glaspui of een windvaste screen.

De glazen schuifpui

De glazen schuifpui bestaat uit glazen panelen die u heel gemakkelijk wegschuift. U ‘parkeert’ de panelen als een dik pakket tegen de gevel. U kunt ook één of enkele panelen openen. U laat, kortom, net zoveel wind en buitenlucht toe als u wilt.

De vaste glaspui

De vaste glaspui bestaat uit een hardhouten kozijn met glasvakken. Al dan niet met een dichte borstwering. De details van de glaspui kloppen met de woning!

Een windvaste screen

De windvaste screen is een scherm van speciaal lichtdoorlatend doek. Het breekt de wind, maar zorgt ervoor dat u uw uitzicht behoudt. Van buitenaf hebt u tegelijk weinig inkijk, omdat het doek dit verhinderd. Dat kan wellicht een voordeel zijn, afhankelijk van uw situatie. De windvaste screen bestaat uit een cassette waar het doek uitrolt. Wij bouwen deze cassetten meteen in bij de opbouw van uw veranda. Het resultaat is prachtig. Als u op de op de knop van de afstandsbediening drukt, rolt het screen als uit het niets naar beneden. Heel luxe, en heel effectief.