Over Donker Houtbouw

Houtbouw waar we zelf ook trots op zijn

 

Zo denken wij als houtbouwers

Natuurlijk, we kunnen het hebben over het heerlijke buitenleven en de mooie momenten onder uw veranda. Als u ergens plezier van gaat krijgen, is het wel daarvan. Maar als houtbouwers denken wij een stap verder. Want wat ziet u precies als u uw tuinkamer, terrasoverkapping, kapschuur, veranda of tuinberging goed bekijkt? Wat zal uw familie, vrienden en buren opvallen?

 

De lat ligt hoog

Bij Donker Houtbouw willen we net zo trots zijn op uw buitenverblijf als u. Alles moet kloppen. Het ontwerp, de verhoudingen, de afwerking. De houtsoort, de detaillering, de constructie. Het comfort, de luxe van licht, verwarming of een sfeervolle afwerking. En daarom leggen wij de lat hoog, bij elk project opnieuw. Of we nu een grote kapschuur bouwen of een compacte tuinberging. Daardoor trekken we al jaren klanten die kwaliteit en uitstraling belangrijk vinden.

 

Eén team dat alles doet: handig!

We werken al jarenlang met een klein en toegewijd team. U doet bij ons geen zaken met een verkoper, maar direct met Gerben Donker. Hij begeleidt uw project van A tot Z. Het team dat uw buitenverblijf bouwt, voert vaak ook het grondwerk, straatwerk, installatie- of loodgieterswerk uit. Dat praat makkelijker voor u, werkt sneller en levert het beste resultaat op. Zoals ontworpen. Liefst nog mooier.

 

In heel Nederland

Onze werkplaats is gevestigd in Harskamp. Hier vervaardigen wij alle prefab onderdelen op maat. Dat doen we voor klanten in heel Nederland. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We laten ons graag door u uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking!