Veranda Voorthuizen

Klassieke Veranda

Voor dit prachtige project in Voorthuizen hebben wij een klassieke veranda gemaakt. Ons doel was om de klassieke veranda zo passend mogelijk te maken.

Werkwijze klassieke veranda

Zoals gewoonlijk zijn wij onze vier stappen doorlopen. Zo begonnen wij met het ontwerp en de offerte. Dit deden wij door eerst langs te komen bij deze klant. Hier hebben wij gepraat over de wensen van de klant. Ook hebben wij tijdens het gesprek het allemaal alvast beeldend gemaakt. Dit doen wij door de brede lijnen alvast op papier te plaatsen. Na het gesprek zijn wij aan de slag gegaan om het ontwerp tot in de puntjes uit te werken. Na de gekleurde ontwerpschets hebben wij de offerte naar de klant gestuurd.

Nadat de offerte was getekend konden wij het project gaan inplannen. Hierna zijn wij begonnen aan de klassieke veranda in onze werkplaats. Zo hebben wij alle onderdelen vervaardigd. Wij maken zoveel mogelijk onderdelen kant en klaar voor montage. Dit kunnen wij doen doordat wij beschikken over diverse houtbewerkingsmachines waarmee we solide constructies kunnen maken.

Hierna kwam de bouw. Dankzij het voorwerk dat wij in onze werkplaats hadden gedaan, restte ons alleen nog het monteren van de klassieke veranda. Dit kon snel en vakkundig gebeuren.

Uitstraling klassieke veranda

Een klassieke veranda staat bekend om zijn open lichte uitstraling. Daarnaast wordt altijd gekeken welke verder uitstraling of wensen bij uw woning passen.