Klassiek

Klassieke veranda

 

Specialist in klassieke veranda’s

Als u de voorbeelden van klassieke veranda’s op deze pagina bekijkt, ziet u het meteen. Een klassieke veranda van Donker Houtbouw geeft uw woning speciale allure. Zo’n veranda is in principe vooral een dak dat rust op staanders. Maar het effect van een rasechte klassieke veranda op uw woning is groot. U ziet meteen – wellicht onbewust – de luxe uitstraling, te danken aan profileringen en sierlijke details. Stelt u zich eens voor dat ú zo’n veranda had. Met welk gevoel zou u plaatsnemen op de loungebank eronder? Donker Houtbouw brengt de luxe van een klassieke veranda bij elke woning. Van middenwoning en villa tot herenhuis en buitenplaats.

 

Eenheid tussen veranda en huis

De klassieke veranda’s zoals wij die maken, zijn door en door authentiek. Geen standaardmodellen die zo snel en goedkoop mogelijk worden geproduceerd. Wij ontwerpen uw veranda hoogst persoonlijk. Daarbij kijken we nauwkeurig naar de architectuur van uw woning. Het is prachtig en harmonieus als u kenmerkende profileringen in de architectuur terugziet in uw veranda. Woning en klassieke veranda vormen daardoor één geheel, alsof ze samen door de architect zijn bedacht.

 

Het team dat ervoor tekent

Wij vervaardigen uw veranda eigenhandig van de beste houtsoorten. Dat doen we in onze werkplaats in Harskamp. Vervolgens plaatsen wij deze bij u – waar ook in Nederland. Dat doen we ook zelf. We willen de hoogste kwaliteit leveren. Niet alleen als het gaat om de houten delen van de klassieke veranda. Ook grondwerk, bestrating, installatiewerk en tal van andere opties moeten aan onze maatstaven voldoen. We maken uw klassieke veranda daarom helemaal met eigen specialisten. Wel zo makkelijk voor u.

Bekijk ook de opties waarmee u uw klassieke veranda compleet maakt!