Landelijk

Landelijke veranda

 

Specialist in landelijke veranda’s

Als u houdt van een landelijke stijl, kunnen wij een veranda bouwen die u uit het hart is gegrepen. Als veranda specialisten én houtbouwers hebben wij ons gespecialiseerd in de landelijke stijl. Veranda’s die de sfeer van het landleven oproepen. Robuust, stoer, ontdaan van overbodige franje, ongekunsteld. Landelijke veranda’s roepen herinneringen op aan lang vervlogen tijden – toen de meeste mensen de luxe van een veranda nog niet kenden.

 

Veranda’s van eiken en douglas

Een landelijke veranda vraagt dan ook om een geheel eigen ontwerp en eigen uitvoering. Maar al te vaak zien wij dat elke sfeervolle veranda als landelijk wordt bestempeld. Maar dat is niet juist. Een landelijke veranda moet een zekere ruwe eenvoud hebben. Wij bouwen deze veranda’s dan ook altijd van houtsoorten als eiken en douglas. Massief hout, dat niet helemaal glad is, en door de werking van het hout niet geschikt is om te schilderen. Dit hout blijft onbehandeld en gaat mooi vergrijzen, of geeft u een zwarte coating, passend bij potdekselwerk. Natuurlijk zijn bij deze stoere, landelijke veranda’s de staanders en liggers van de gebinten goed zichtbaar. Wij gebruiken hier zwaar hout voor in passende afmetingen.

 

Tegen een gevel of solitair

Een landelijke veranda kunt u tegen de gevel van uw huis bouwen. Maar evengoed kunt u deze veranda solitair plaatsen, als een ware tuinkamer. Wij maken elk ontwerp op maat. U hoeft zich dus niet te laten beperken door vaste modellen of maten. We beginnen het ontwerp van uw veranda met een leeg vel papier… Benieuwd hoe wij vormgeven aan uw droomveranda? Maak een afspraak zodat we tot een persoonlijk ontwerp en een offerte kunnen komen!