Werkwijze

Onze filosofie:

Klein in omvang, groot in kwaliteit!

Als we het hebben over onze werkwijze, kunnen we het kort houden. U hebt bij ons namelijk niet te maken met allerlei functies en afdelingen. We hebben een kernteam van vier specialisten. Dat werkt uiterst gemakkelijk voor u.

In drie stappen naar uw ideale buitenverblijf

  1. Ontwerp en offerte. Samen met Gerben Donker bespreekt u uw wensen. Er wordt een ontwerp gemaakt: een ingekleurde ontwerpschets die tot de verbeelding spreekt. U krijgt er een offerte bij waarin alles is gespecificeerd. U weet dus precies hoe onze prijs is opgebouwd én wat u daarvoor krijgt. Door het directe contact, kunt u alle details van het ontwerp en de realisatie meteen bespreken.
  2. Productie. In onze werkplaats te Harskamp worden alle onderdelen van uw buitenverblijf vervaardigd. We maken zoveel mogelijk kant en klaar voor montage. Overigens beschikken we over houtbewerkingsmachines waarmee we solide constructies kunnen maken.
  3. Opbouwen. We voeren alle nodige werkzaamheden uit, van voorbereidend grondwerk en het storten van een fundering tot het monteren en afwerken van uw buitenverblijf. Het team dat de montage doet, zorgt ook voor de technische afwerking, zoals het aanbrengen van dakbedekking, het aansluiten van verlichting, het monteren van windscreens, etc. Dat is ideaal: we zijn niet afhankelijk van de planning en kwaliteit van onderaannemers.

 

Snel en zorgvuldig

Omdat we een klein team hebben, kunnen we uw wensen snel en zorgvuldig realiseren. Dat is een bewuste keuze. We zijn liever groot in kwaliteit, dan in omvang!