De werkwijze van Donker Houtbouw

Eén team vakmensen levert een hoogwaardig resultaat

Onze werkwijze kunnen we heel kort samenvatten: ‘klein in omvang, groot in kwaliteit.’ Wij kiezen er bewust voor om met een klein team vakmensen te werken. Alleen op die manier kunnen we het resultaat leveren dat we voor ogen hebben.

In vier stappen naar uw buitenverblijf

  1. Ontwerp en offerte. Samen met Gerben Donker (eigenaar) of Henk-Jan (ontwerper) bespreekt u uw wensen. In dit eerste gesprek zetten we veelal de eerste lijnen op papier. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt: een ingekleurde ontwerpschets die tot de verbeelding spreekt. U krijgt er een offerte bij waarin alles is gespecificeerd. U weet dus precies hoe onze prijs is opgebouwd én wat u daarvoor krijgt. Door het directe contact kunt u alle details van het ontwerp en de realisatie meteen bespreken.
  2. Zodra de offerte akkoord is bevonden wordt het project ingepast in onze agenda. Tegelijkertijd brengen we in kaart welke overige zaken er nog geregeld moeten worden. Zo regelen we de vergunningen en inspecteren we de omgeving waar het gebouw geplaatst moet worden.
  3. In onze werkplaats te Harskamp worden alle onderdelen van uw buitenverblijf vervaardigd. We maken zoveel mogelijk kant en klaar voor montage. Overigens beschikken we over houtbewerkingsmachines waarmee we solide constructies kunnen maken.
  4. De bouw. We voeren alle nodige werkzaamheden uit, van voorbereidend grondwerk en het storten van een fundering tot het monteren en afwerken van uw buitenverblijf. Het team dat de montage doet, zorgt ook voor de technische afwerking, zoals het aanbrengen van dakbedekking, het aansluiten van verlichting, het monteren van windscreens etc. Dat is ideaal: we zijn niet afhankelijk van de planning en kwaliteit van onderaannemers.

Door onze compacte bedrijfsvorm zijn we flexibel in de uitvoering van onze werkzaamheden. Wilt u weten hoe wij uw project kunnen realiseren? Bel Gerben Donker (06 512 20 038) of stuur een mail naar info@donkerhoutbouw.nl.